1. Elemente definitorii
Urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator: orice persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda si care este utilizator inregistrat al sitului www.Remediiflorale-bach.ro.
Vanzator: Ki-life Natural SRL, cu sediul in str Mendeleev 21-25, Bucuresti, sector 1, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/621/2006, CUI RO18294693, Capital Social 10.000 lei, cont RO78 INGB 0000 9999 0759 2279, banca ING Bank.
Produse si Servicii - orice produs si serviciu mentionat in comanda care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa achite contravaloarea acestora.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

2. Documente contractuale
Site-ul www.Remediiflorale-bach.ro, denumit in continuare Remediiflorale-bach, este proprietatea Ki-life Natural SRL, cu sediul in str Mendeleev 21-25, Bucuresti, sector 1, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/621/2006, CUI RO18294693.
Utilizarea site-ului Remediiflorale-bach de catre Cumparator, respectiv inregistrarea unei comenzi electronice, implica acceptarea de catre acesta a termenilor si conditiilor de mai jos, precum si a acceptarii utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca mod de comunicare scrisa la distanta.
Confirmarea Comenzii de catre Vanzator implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator (nu este necesara confirmarea primirii din partea Cumparatorului). Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator iar termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina ("Termeni si conditii") stau la baza acestuia.
Recomandam citirea cu atentie a paginii "Termeni si conditii".
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare prealabila, ultima versiune putand fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".
Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor si modalitatilor de contact furnizate in sectiunea "Contact".

3. Dreptul de proprietate intelectuala
Intregul continut al sitului Remediiflorale-bach - imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc - este proprietatea Ki-life Natural srl si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Ki-life Natural srl a oricarui element prezentat mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Remediiflorale-bach garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Ki-life Natural SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
Ki-Life Natural este marca inregistrata cu numarul de inregistrare: 133147 in proprietatea Ki-life Natural SRL.
In cazul in care prin continutul sau site-ul Remediiflorale-bach.ro incalca drepturi de proprietate intelectuala ne cerem scuze si va rugam sa ne contactati la adresa: office@ki-life.ro pentru remedierea situatiei.

4. Produsele si serviciile oferite de Ki-life Natural srl pe www.Remediiflorale-bach.ro
Produsele comercializate prin intermediul Remediiflorale-bach sunt noi, in ambalajul original al producatorului, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala conform legislatiei in vigoare. Calitatea produselor este garantata de catre producatori si/sau furnizorii acestora. Gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptata de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii.
Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Remediiflorale-bach isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a unui furnizor de produs.
Remediiflorale-bach isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau cu clientii care au comenzi livrate refuzate, din motive neintemeiate.
Preturile prezentate sunt in lei (RON), includ TVA (5%, 9 % sau 19%) si nu includ costurile de livrare si de ramburs.
In ciuda eforturilor noastre pot exista produse afisate pe site cu pret gresit, stabilit in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Ki-life Natural SRL.
Nu exista valoarea minima necesara pentru lansarea unei comenzi.
Vanzatorul nu ofera nici o garantie, nici implicit, nici in mod expres, in ceea ce priveste, dar fara limitare la, informatiile prezentate pentru produsele oferite spre vanzare precum si pentru potrivirea produselor pentru un anumit scop. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc.
Achizitionarea si folosirea suplimentelor alimentare nu exclude consultul medical de specialitate.
Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (ambalaj, culoare, caracteristici, ingrediente, accesorii, aspect, etc.). Continutul Remediiflorale-bach (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor. Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site-ul Remediiflorale-bach. Cu toate ca Vanzatorul face eforturi pentru a actualiza informatia prezentata este posibil ca aceasta sa nu fie corespunzatoare ultimei variante de produs existente. Daca constatati unele inadvertente, va rugam sa ne anuntati pe adresa infoprodus@ki-life.ro si vom actualiza informatia in cel mai scurt timp posibil.

Declaratie de conformitate: produsele comercializate sunt sigure pentru consumul uman, fara ingrediente daunatoare sau radioactive, si respecta standardele de calitate si sanatate valabile in UE si Romania, precum si standardele de agricultura ecologica in vigoare. Toate produsele sunt manufacturate folosind tehnologii si respectand standardele valabile in UE si in Romania.

Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original.
KI-LIFE NATURAL SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Responsabilitatea defectiunilor si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele livrate sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de KI-LIFE NATURAL SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de KI-LIFE NATURAL SRL de la acest client.
In conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsele livrate corespund documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului.
Raspunderea KI-LIFE NATURAL SRL pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 24 de luni de la livrarea produselor, data mentionata in factura fiscala care insoteste produsele.
Garantia de conformitate se aplica numai Consumatorilor definiti in Legea nr. 449/2003: "Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale".

5. Plata comenzii
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul Remediiflorale-bach conform acestor "Termeni si conditii" se poate efectua la momentul livrarii produselor (ramburs), in avans prin OP sau mandat postal, prin card bancar la curierul intern (numai pentru Bucuresti). In cazul platilor in avans livrarea se va efectua numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului. Dovada platii trebuie trimisa la Remediiflorale-bach pe fax: 021.307.94.40 sau la email: office@ki-life.ro

6. Livrarea comenzii
Remediiflorale-bach isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea telefonica a comenzi inainte de onorarea acesteia.
Livrarea produselor comandate se va face doar in Romania, prin curier intern sau extern (Fan Courier sau Bookurier), de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, in termen de maxim 48 de ore in Bucuresti si 2 - 4 zile in restul localitatilor din Romania. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicata de client.

Costurile de punere la dispozitie sunt urmatoarele:

Bucuresti: ridicare GRATUITA de la magazinul Ki-life Natural din Piata Amzei 17.
Bucuresti: 20 lei

Alte localitati din Romania: 20 lei

GRATUIT pentru comenzi de peste 250 lei.

Nu exista nici o taxa per km suplimentara. Conditiile de livrare sunt supuse schimbarii fara o notificare in prealabil.
Toate taxele de transport contin TVA.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Ki-life Natural SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Ki-life Natural SRL de la acest client.

7. Transferul proprietatii
Transferul proprietatii asupra Produselor si Serviciilor se realizeaza in momentul livrarii (presupune semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului) si a achitarii contravalorii Comenzii - daca este cazul. In cazul livrarii prin curier acesta nu este autorizat sa permita deschiderea coletului inainte de semnarea de primire si de achitarea contravalorii Comenzii (daca este cazul).

8. Dreptul de retragere
Conform OUG 34/2014 si, cu excepţia cazurilor prevazute la art. 3, aliniatul 3 punctul i), art. 16, aliniatul d) si e) din OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

- de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

sau

- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de mai jos; folosirea lui nu este insa obligatorie.

Model formular de retragere:
–Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale Vanzatorului]:
– Va informez/Va informam (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra (*) din contractul referitor la vânzarea urmatoarelor produse:
– Comandate la data (*) / primite la data (*)
– Numele consumatorului (consumatorilor)
– Adresa consumatorului (consumatorilor)
– Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hârtie)
– Data ( )
(*A se elimina menţiunea inutila, dupa caz).

Prezentul formular de retragere se trimite pe email la office@ki-life.ro sau pe fax la 021.307.94.40, completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru (click aici pentru descarcare) formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dv., mai putin costurile livrarii (va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele impreuna cu copia facturii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor..

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Ki-life Natural SRL fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Ki-life Natural SRL de la acest Cumparator.

9. Promotii si concursuri
Ki-life Natural SRL stabileste regulamentele pentru promotiile si concursurile pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor Cumparatorilor numai prin intermediul Remediiflorale-bach. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site si care sunt inregistrate de catre Vanzator in perioada de timp specificata in regulament in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Deoarece nu putem garanta disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie aceasta se poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


10. Comentariile utilizatorilor pe Remediiflorale-bach.ro

Utilizatorii sitului Remediiflorale-bach.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite spre vanzare, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila (comentariile trebuie sa nu aiba continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care incalca dreptul de proprietate intelectuala sau viata privata a altor persoane, sa nu contina contine virusi sau orice alta forma de spam).

Ki-life Natural SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va fi putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. In cazul in care utilizatorul trimite alte informatii decat cele legate strict de procesul de achizitionare a produselor de pe site, se considera ca utilizatorul confera Ki-life Natural SRL dreptul gratuit, neexclusiv, nelimitat, irevocabil si retransmisibil de a folosi, adapta, modifica, reproduce, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloace media aceasta informatie.

11. Limitari de responsabilitate
Site-ul Remediiflorale-bach este gazduit de serverele unei terte firme. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand, dar nelimitandu-se la, modificari ale site-ului, ale setarilor sau ale scripturilor. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita utilizarii anumitor browsere pentru vizitarea Remediiflorale-bach. Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Remediiflorale-bach si nu poate fi facut responsabil de orice tip de relatie/tranzactie/colaborare/etc. care se stabileste intre Dvs. si acestea. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
Informatiile prezentate pe site sunt pentru uz personal si pot fi reproduse prin tiparire doar in acest scop. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau incorporate intr-un alt document sau material fara permisiunea scrisa a autorilor lor.
Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informatiei prezentate pe site, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc.

12. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul Remediiflorale-bach a Cumparatorilor este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului ca si folosirea site-ului (conditii prevazute de prezentul document). In cazul in care nu s-a modificat nici structura, nici continutul mesajelor primite de catre abonat acestea pot fi retransmise si altor persoane, pe raspunderea lor. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Remediiflorale-bach mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
Daca exista orice fel de motive pentru a crede ca un abonat nu respecta prevederile prezentului document atunci Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acestuia la newsletter.


13. Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate se aplica tuturor interactiunilor cu website-ul nostru: https://www.Remediiflorale-bach.ro/.

Datele dvs. personale sunt colectate și prelucrate de catre KI-LIFE NATURAL SRL, societate româna cu sediul in Str Mendeleev 21-25, sector 1, București, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/621/2006, având Cod Unic de Identificare RO18294693 („Societatea”), in calitate de Operator de date personale.

13.1 - Datele personale pe care le prelucram

Colectam de la dvs. urmatoarele categorii de date personale:

 - datele dvs. de identificare (numele complet);

- datele dvs. de contact (e.g.: nr. de telefon, email);

- adresa de livrare;

- adresa de facturare (in cazul in care este diferita de adresa de livrare).

In ceea ce privește datele colectate prin utilizarea modulelor cookie, va rugam sa cititi sectiunea dedicata acestora.

13.2 - Cum colectam datele personale

Va informam ca sunteti liber(a) sa decideţi daca sa ne furnizati aceste date personale. Cu toate acestea, in lipsa acestora, desfașurarea raporturilor contractuale nu va fi posibila.

Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate direct de la dvs.:

- prin crearea unui cont de client, pentru facilitarea unei comenzi viitoare, ori, in lipsa acestuia, prin completarea datelor dvs. la plasarea unei comenzi;

- prin completarea formularului de contact și transmiterea unui mesaj catre Societate (doar datele dvs. de identificare și datele de contact).

Adresa de livrare, respectiv adresa de facturare vor fi solicitate doar la plasarea efectiva a unei comenzi. Crearea unui cont de client este posibila doar cu introducerea datelor de identificare și a adresei de email și alegerii unei parole, fie prin conectarea cu plug-inul Facebook.

13.3 - Scopurile și temeiurile legale ale prelucrarii

Colectarea datelor dvs. personale este strict limitata la ceea ce este necesar pentru scopurile avute in vedere de catre Societate și se va limita strict la aceste scopuri:

a) Scopuri:

Activitati privind achizitionarea de catre dvs. de produse:

- incheierea și executarea contractului și livrarea comenzii de produse;

- alte activitati și actiuni derivate din incheierea și executarea contractului;

- acordarea de beneficii conform politicii Ki-life Natural SRL.

Transmiterea de newslettere, in scopuri promotionale și de marketing.

Posibilitatea oferirii unor raspunsuri la mesajele transmise de clienti prin intermediul formularului de contact.

b) Prelucrarea datelor dvs. in scopurile mentionate anterior se intemeiaza pe unul dintre urmatoarele temeiuri:

- Executarea unui contract (i.e. contractul privind achizitionarea unor produse) – sunt prelucrate urmatoarele date personale: datele dvs. de identificare, datele dvs. de contact, precum și adresa (adresele).

- Interesul legitim al Societatii, in ceea ce privește transmiterea newsletterului catre clientii noștri, pentru produse și servicii similare sau, dupa caz, consimtamântul dvs. pentru transmiterea newsletterului, in cazul in care optati expres pentru acest serviciu – sunt prelucrate datele dvs. de identificare și datele dvs. de contact. De asemenea, pe interesul nostru legitim se intemeiaza și solicitarea unor date personale având in vedere posibilitatea ulterioara de a va contacta cu o lamurire/un raspuns la mesajul dvs., precum și desfașurarea unor activitati statistice.

13.4 - Adrese IP și cookie-uri

Remediiflorale-bach utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor pentru:

a) administrarea site-ului;

b) exploatarea eventualelor probleme legate de site;

c) pentru identificarea (nepersonala) a utilizatorilor;

d) pentru efectuarea unor statistici cu privire la:

- realizarea unor analize despre caracteristicile colective și despre comportamentul utilizatorilor;

- masurarea interesului utilizatorilor privind anumite sectiuni ale site-ului;

- simplificarea și creșterea eficacitatii utilizarii;

- eficienta site-ului și imbunatatirea continutului acestuia;

- dezvoltarea produselor oferite;

- administrarea site-ului.

e) identificarea utilizatorilor ilegali;

f) protecţia impotriva e-mailurilor nedorite (spam-uri).

Remediiflorale-bach.ro poate utiliza cookie-uri. Cookie-urile sunt fisiere text, care sunt plasate pe dispozitivele vizitatorilor de catre serverele web. Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru lansarea programelor si nu sunt capabile sa infecteze calculatoarele cu virusi. Cookie-urile sunt emise in mod expres catre câte un utilizator, si pot fi citite doar de serverele web aflate sub acelasi domeniu ca si serverul web care le-a emis. Scopul cookie-ului este acela de a semnala serverului web ca Utilizatorul a mai vizitat pagina respectiva. Cookie-urile ofera posibilitatea pentru Remediiflorale-bach sa urmareasca cât de des viziteaza utilizatorii site-ul si ce activitaţi desfasoara in cadrul acesteia.

Cookie-urile pot fi "directe" si sunt stabilite de domeniile pe care le vizitati in acel moment (ex. Remediiflorale-bach.ro) sau cookie-urile "terte" ce sunt stabilite de alte domenii decât cele ale site-urilor pe care le vizitati (de ex. alte domenii decat Remediiflorale-bach.ro).

In general cookie-uri pot fi incluse intr-una dintre categoriile de mai jos:

(a) Strict Necesare: aceste cookie-uri sunt esentiale in furnizarea serviciilor solicitate de catre dvs. si fara ele Remediiflorale-bach.ro nu ar putea functiona sau livra serviciile dorite (autentificare, cos de cumparaturi etc).
(b) De performanta: aceste cookie-uri colecteaza informatii despre modul in care dvs. utilizati situl Remediiflorale-bach.ro (de ex. cele mai populare pagini, care metoda de conectare intre pagini este cea mai eficienta, daca exista mesaje de eroare de pe paginile web). Acestea sunt concepute pentru a ajuta la imbunatatirea functionarii si a experientei dvs. pe situl nostru.

Informatiile colectate de acest tip de cookie nu identifica utilizatorii.

Remediiflorale-bach.ro utilizeaza Google Analytics pentru a analiza traficul de internet, program furnizat de Google, Inc. (Google). Google Analytics utilizeaza cookie-uri pentru a ajuta Remediiflorale-bach.ro sa analizeze modul in care utilizatorii utilizeaza site-ul. Informatiile generate de aceste cookie-uri despre utilizarea Remediiflorale-bach.ro (inclusiv adresa dvs. IP) sunt transmise și stocate de Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date detinute de Google.

In orice moment puteti refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare din browserul dvs. Trebuie sa retineti ca, daca faceti acest lucru, este posibil sa nu puteti utiliza intreaga functionalitate a Remediiflorale-bach.ro.

(c) Functionale:  aceste cookie-uri tin minte alegerile facute in decursul timpului pentru a putea imbunatati experienta dvs.

d) Cookie-urile de publicitate:  aceste cookie-uri colecteaza informatii despre obiceiurile dvs. de navigare pentru a face publicitatea relevanta. Ele sunt folosite pentru a putea limita numarul de vizualizari ale unei reclame și pentru a putea masura eficacitatea unei campanii publicitare.

Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe.

Cele per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ul web). Cele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada determinata in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.  

Cookie-urile folosite de Remediiflorale-bach.ro sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Let's Encrypt, Google Adwords, Mailchimp, Doubleclick, Hotjar.

Optiunile dvs. privind cookie-urile
Actionand asupra setarilor de confidentialitate din browserul dvs. puteti bloca toate cookie-urile. Acest lucru ar putea face ca multe situri web sa nu functioneze corespunzator, afectand experienta dvs. de navigare. Puteti selecta si acorda permisiunea de utilizare doar pentru cookie-urile siturilor pe care le folositi in mod curent.
Un ghid complet al publicitatii online de tip comportamental (livrata pe baza intereselor utilizatorului) si al confidentialitatii online puteti gasi la adresa http://www.youronlinechoices.com/ro/ (in limba romana). Aici veti gasi informatii despre modul de functionare al publicitatii comportamentale in mediul online si pasii pe care trebuie sa ii urmeti pentru a va proteja datele personale pe internet.
La adresa www.allaboutcookies.org puteti gasi informatii complete despre modul in care sunt folosite modulele cookie.

13.5 - Plug-in-uri de retele sociale

Site-ul web utilizeaza plug-in-uri de la operatori de retele sociale (i.e. Facebook) pentru facilitarea crearii unui cont de utilizator. Atunci când optati pentru aceasta, browserul dvs. realizeaza o conexiune directa la serverul operatorului retelei sociale. Prin accesarea acestuia, operatorul retelei sociale va fi informat de faptul ca ati accesat site-ul nostru (puteti regasi aceasta informatie inclusiv la accesarea Facebook), iar noi va vom putea identifica cu acel cont. Este strict optiunea dvs. daca veti utiliza sau nu acest plug-in.

13.6 - Durata de stocare

Datele personale ale dvs. vor fi stocate pentru o perioada limitata de timp, la stabilirea acesteia fiind luat in considerare momentul incetarii raporturilor contractuale, precum și orice obligatii legale existente de retentie a unor date peste aceasta perioada. La expirarea acestor termene, datele dvs. vor fi șterse, cu exceptia cazului in care ati consimtit pentru prelucrarea datelor dvs. de identificare și a celor de contact in scopul transmiterii de newsletter, situatie când vor fi pastrate doar aceste date.

Datele personale colectate prin intermediul formularului de comanda necesare executarii contractului si livrarii comenzii sunt pastrate pe o perioada de 10 ani de la ultima comanda. Datele personale colectate pentru crearea unui cont, in cazul in care nu a existat nici o comanda, sunt pastrate pe o perioada de 3 ani de la ultima logare sau pana la primirea cererii de anulare a consimtamantului acordat. Datele personale furnizate prin completarea formularului de contact sunt pastrate pe o perioada de 3 ani de la momentul colectarii. Datele personale colectate in scop de marketing pentru trimiterea de newslettere in care a fost acordat un consimtamant in mod express sunt pastrate pana la primirea cererii de anulare a consimtamantului.

De altfel, atunci când prelucrarea are la baza consimtamântul dvs., va puteti retrage acest consimtamânt oricând, fie prin transmiterea unei solicitari catre noi, fie accesând linkul de dezabonare existent in fiecare email.

13.7 - Persoane terte

Datele dvs. personale pot fi dezvaluite numai pentru scopurile si pentru acele terte parti enumerate mai jos. Vor fi luate toate masurile adecvate pentru a va asigura ca datele personale sunt prelucrate, securizate si transferate in conformitate cu legislatia in vigoare.

a) companiile care ne furnizeaza produse si servicii, cum ar fi: Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Mailchimp;

b) agentiile media, cum ar fi cele care organizeaza campanii promotionale

c) companiile implicate in functionarea sitului nostru

d) companiile de transport insarcinate cu efectuarea livrarilor em electronic)

e) alte parti, cum ar fi autoritatile si institutiile publice, contabilii, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde avem o obligatie legala.

Aceste terte parti care au acces la datele dvs personale vor putea utiliza aceste informatii doar in scopurile specific indicate de catre noi. Ne vom asigura intotdeauna ca aceste terte parti sunt supuse obligatiilor de confidentialitate si de securitate in conformitate cu contractele semnate si cu legile aplicabile.
Pentru tarile cu sediul in UE: respectarea Regulamentului European pentru protectia datelor.

Pentru tarile cu sediul in SUA: incheierea de contracte standard aprobate de Comisia Europeana sau asigurarea ca acestia sau inscris in programul PrivacyShield (a se vedea www.privacyshield.gov)

13.8 - Securitatea datelor personale

Pentru noi, securitatea, integritatea si confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal sunt foarte importante. Societatea va implementa masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, modificarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor legale. Pentru protejarea informatiilor colectate de la dvs. Remediiflorale-bach.ro foloseste certificarea Secure Sockets Layer (SSL).

Daca descoperim un incident cu privire la securitatea datelor personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertaţile dvs. vom notifica Autoritatea Naţionala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personale (ANSPDCP) in termen de 72 de ore. Veti fi, de asemenea, informat(a) personal cu privire la incidentul de securitate daca acesta este de natura sa prezinte un risc ridicat pentru drepturile si libertaţile dvs.

13.9 - Drepturile dvs.

Aveţi urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

i) Dreptul de acces la datele personale. Aveti dreptul de a solicita accesul la datele personale cu privire la dvs. pe care Societatea le prelucreaza.

ii) Dreptul de a obtine rectificarea sau ștergerea datelor personale („dreptul de a fi uitat”). Aveti dreptul de a solicita rectificarea datelor personale incorecte, incomplete sau neactualizate, precum și ștergerea datelor dvs. personale, spre exemplu, in cazul in care aceasta nu este necesara sau este nelegala sau atunci când va retrageti consimtamântul pentru prelucrarea acelor date pentru care anterior ati consimtit. Datele personale a caror retentie se face in conformitate cu prevederile legale nu pot fi șterse.

iii) Dreptul de a obtine restricţionarea prelucrarii datelor personale. in situatiile prevazute de lege, puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.

iv) Dreptul la portabilitatea datelor dvs. personale. Puteti solicita transmiterea, fie catre dvs., fie catre un alt operator de date, a unei copii a datelor personale pe care Societatea le prelucreaza cu privire la dvs.

v) Dreptul de a obiecta cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale. Puteti exercita acest drept in legatura cu datele personale care nu sunt cerute de dispozitii legale imperative, care nu sunt necesare pentru executarea contractuluia și care nu sunt nici solicitate de catre Societate, pe baza intereselor sale legitime. De asemenea, aveti posibilitatea de a va retrage consimtamântul cu privire la acele activitati de prelucrare intemeiate pe consimtamântul dvs., retragere ce poate fi exprimata oricând și care conduce la eliminarea datelor dvs. cu caracter personal din baza noastra de date in cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 de zile; cu privire la acele date personale colectate in temeiul unei obligatii legale sau in temeiul unui interes legitim al Societatii, retragerea consimtamântului nu produce niciun efect.

vi) Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Remediiflorale-bach nu realizeaza astfel de profilari care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar pentru persoanele vizate.

vii) Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Bdul. G-ral Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211, +40.318.059.212,, fax: +40.318.059.602: email: anspdcp@dataprotection.ro, pagina web: www.dataprotection.ro.

13.10 - Exercitati-va drepturile

Daca aveţi orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale sau daca doriţi sa ne adresaţi vreo solicitare, precum si sa va exercitaţi oricare din drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor personale, ne puteti contacta la adresa noastra, Str Mendeleev 21-25, sector 1, București, la adresa de e-mail dpo@ki-life.ro sau la numarul de telefon 0786083680.

Fiecare solicitare va fi analizata in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de o luna.

In cazul in care consideraţi ca nu am soluţionat toate cererile dvs. sau sunteţi nemulţumit(a) de raspunsurile noastre, puteti formula o plângere impotriva noastra catre ANSPDCP. Autoritatea de supraveghere va va informa cu privire la stadiul si la soluţia plângerii, intr-o perioada rezonabila de timp.


14. Coduri de conduita

Remediiflorale-bach.ro respecta prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.
Remediiflorale-bach.ro este un operator ecologic certificat de catre Austria Bio Garantie in conformitate cu Regulamentul (CE) Nr. 834/2007 si Regulile de Implementare. De asemenea, Remediiflorale-bach.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro

Ki-life Natural srl este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17812/2010 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

15. Dispozitii finale
Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii cauzate de produsele si serviciile comercializate pe Remediiflorale-bach.ro si care nu sunt deja tratate de nici un articol din prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Cumparator. Pentru orice problema care nu a fost rezolvata prin email sau cu persoana care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dl. Vlad Cuza, vlad@ki-life.ro sau telefonic la numarul 0786.083.680.
In cazul in care acest lucru nu este posibil litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente din Bucuresti.
Fiind de acord cu aceasta forma a "Termenilor si conditiilor" de utilizate a sitului Remediiflorale-bach.ro Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator fata de orice Cumparator este valoarea sumei incasate de catre Vanzator de la acesta.


 

 

Consultatii si tratamente personalizate

Programeaza-te acum!

close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!