Testimoniale

 

Barbat, 38 ani, casatorit, 2 copii
“Ma simt extenuat. Cand ajung acasa de la serviciu, ma prabusesc intr-un fotoliu si nu mai sunt in stare sa fac nimic. Din cauza oboselii, nu mai am putere sa ma joc cu copiii mei si nu mai simt placerea de a face multe lucruri pe care le faceam inainte. In general, am asteptari foarte mari de la mine, nu ma pot relaxa pana cand nu imi indeplinesc toate sarcinile si ma implic prea mult in ceea ce fac. As vrea sa fiu mai relaxat si sa ma pot bucura de viata mea.”
Dupa 3 luni de tratament cu remedii florale Bach (Olive, Oak, Rock Water si Vervain), starea de oboseala cronica s-a diminuat considerabil: “Ma simt mai relaxat si mai energic pe tot parcursul zilei. Am inceput sa-mi organizez altfel timpul, nu mai lucrez in pauzele de pranz si imi acord mai mult timp pentru relaxare. Mi-am reluat unele hobby-uri la care renuntasem din cauza stresului si oboselii: tenisul de camp, mersul pe bicicleta si partidele de pescuit cu vechii mei prieteni.”

 

Femeie, 27 ani, necasatorita
“Ma simt foarte obosita. Oboseala s-a accentuat in ultimii 2 ani, dupa ce mama mea s-a imbolnavit. Desi mai am o sora, doar eu ma ocup de ingrijirea mamei. Am un serviciu foarte solicitant, sefa mea imi da foarte multe sarcini si adesea sunt nevoita sa raman peste program. Weekend-ul acesta imi propusesem sa ma odihnesc, dar m-a sunat o prietena care m-a rugat sa stau cu copiii ei si n-am putut sa o refuz.”
Dupa 3 luni de tratament cu remedii florale Bach (Olive si Centaury), starea de oboseala a disparut: “Ma simt mai puternica si mai plina de vitalitate.  Am realizat ca am nevoie de timp si pentru mine, prin urmare am hotarat cu sora mea sa ne ocupam pe rand de ingrijirea mamei. La serviciu, am stabilit clar cu sefa mea care sunt atributiile mele si in ce conditii pot ramane peste program. Nu mai cedez atat de usor la rugamintile si cererile celorlalti. Sunt mult mai ferma si mai stapana pe mine.”

 

Femeie, 41 ani, casatorita, 1 copil
“Desi dorm suficient, ma trezesc in fiecare dimineata lipsita de puteri. Cu greu ma dau jos din pat si ma simt obosita numai cand ma gandesc la treburile pe care le am de facut. Am stari de somnolenta si adorm foarte usor daca ma asez pe un fotoliu sau pe canapea.  Fiecare zi mi se pare extrem de grea si nu cred ca am puterea de a-i face fata. Beau mai multe cafele pe zi pentru a ma mentine treaza si iau vitamine pentru a ma fortifica.”
Dupa 4 luni de tratament cu remedii florale Bach (Hornbeam, Clematis si Larch), starile de oboseala si somnolenta au disparut: “ Dimineata ma trezesc cu mai multa energie si chef de viata. Sunt mai increzatoare in mine, treburile zilnice nu mi se mai par atat de obositoare si constat ca le fac cu mai multa usurinta. Am redus consumul de cafea si nu mai am stari de somnolenta in timpul zilei.”

Remedii florale Bach pentru Oboseala

Olive (Maslin) este indicat in oboseala care apare dupa un efort fizic sau intelectual intens, dupa o lipsa severa de somn, dupa o boala prelungita sau dupa o mare suferinta.

Starea de oboseala accentuata poate conduce la dificultati de concentrare si pierderea interesului pentru activitatile placute.
Olive te ajuta sa iti refaci rezervele de energie si sa te recuperezi rapid dupa un efort intens, o perioada solicitanta, o boala cronica sau o interventie chirurgicala. Dupa tratamentul cu Olive, starea de epuizare dispare, te simti plin de energie si devii capabil sa te bucuri din nou de ceea ce faci.

Olive se poate asocia cu alte remedii florale Bach, in functie de cauzele care conduc la aparitia oboselii cronice:

- Oak (Stejar) este indicat pentru oboseala care apare dupa o perioada in care ai luptat din rasputeri sa duci la indeplinire o sarcina sau o indatorire si ti-ai fortat limitele la maxim. Oak te ajuta sa faci o pauza atunci cand simti ca ai ajuns la capatul puterilor.

- Vervain (Verbina) este indicat pentru oboseala care apare dupa o perioada in care te-ai implicat cu entuziasm in sustinerea unei cauze nobile sau in promovarea unor idei. Vervain te ajuta sa te relaxezi si sa iti temperezi elanul excesiv.

- Rock Water (Apa de izvor) este indicat in oboseala care apare in urma unui regim de viata foarte strict. Rock Water te ajuta sa fii mai flexibil si mai sensibil la nevoile tale firesti de odihna.

- Centaury (Tintaura) este indicat in oboseala care apare datorita tendintei de a te pune prea mult in serviciul celorlalti si a-ti neglija propriile nevoi. Centaury te ajuta sa spui “nu” atunci cand ti-ai atins limitele fizice sau emotionale.


Hornbeam (Carpen) este indicat pentru oboseala mentala, care apare la gandul a ceea ce urmeaza sa faci.

Treburile zilnice ti se par prea grele si simti ca nu ai suficienta energie pentru a le duce la indeplinire. Aceasta oboseala apare in special dimineata si se diminueaza dupa ce faci un dus, bei o cafea sau consumi un supliment energizant.
Hornbeam te revigoreaza si te ajuta sa-ti indeplinesti cu usurinta sarcinile zilnice. Dupa tratamentul cu Hornbeam, te vei trezi dimineata plin de tonus, iar rutina zilnica nu ti se va mai parea o povara.

Cum se administreaza remediile florale Bach?

Daca te simti obosit la sfarsitul unei zile, pune 2 picaturi de Olive pe limba sau intr-un pahar cu apa.
In oboseala cronica, se prepara o sticluta de tratament cu un amestec de maxim 7 remedii florale si se administreaza cate 4 picaturi de 4 ori pe zi. Remediile se pun direct pe limba sau se dilueaza in putina apa. Daca remediile sunt luate in doza uzuala, sticluta de tratament se va goli in aproximativ 3 saptamani.

Cat timp este necesar sa faci tratamentul?

Durata tratamentului variaza in functie de severitatea simptomelor, de vechimea lor si de reactia de raspuns individuala, in problemele cronice fiind necesare cel putin 3 luni de administrare.


Consultatii si tratamente personalizate 

Deoarece cauzele si manifestarile unei tulburari emotionale difera de la o persoana la alta, scopul consultatiei este identificarea remediilor florale de care ai nevoie pentru depasirea starilor si simptomelor specifice cu care te confrunti. 

Pentru programari suna la 0724 056 978 (de luni pana vineri intre orele 10.00 – 16.00) sau scrie-mi pe adresa cristinacuza@remediiflorale-bach.ro

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Cu caldura,
Cristina Cuza
Bach Foundation Registered Practitioner

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00 - 20.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!