Testimoniale

 

Femeie, 37 ani, casatorita, 2 copii
S-a prezentat la consultatie cu stari de oboseala si lipsa de concentrare. “Ma simt extrem de obosita. Am un serviciu foarte solicitant si multe treburi de facut acasa. Simt ca nu mai fac fata atator sarcini si sunt zile in care ma simt complet depasita de situatie. Din cauza oboselii, nu ma mai pot concentra la serviciu. Nu reusesc sa-mi adun gandurile si simt ca nu mai am niciun pic de energie in mine.”
Dupa 2 luni de tratament cu remedii florale Bach (Olive si Elm), femeia a declarat: “Ma simt mult mai energica, starea de oboseala s-a diminuat si ma concentrez mult mai bine la serviciu.”

Copil, 9 ani, elev
S-a prezentat la consultatie cu dificultati de concentrare si invatare. Mama copilului a declarat: “Copilul meu este neatent si nu se poate concentra. Atunci cand trebuie sa-si faca temele, nu poate sta mult timp asezat pe scaun, se misca in permanenta si gandul ii zboara cu usurinta in alta parte. Are dificultatea de a memora si trebuie sa repete de multe ori un lucru pentru a-l retine. Desi i se explica de mai multe ori cum se rezolva o problema, continua sa puna aceleasi intrebari si sa faca aceleasi greseli.” Dupa 4 luni de tratament cu remedii florale Bach (Chestnut Bud, Clematis si Impatiens), capacitatea de concentrare a copilului s-a imbunatatit: “Copilul meu este mai linistit si reuseste sa se concentreze mai bine. Invata mai repede si a inceput sa ia note mai bune la scoala.”

Barbat, 35 ani, divortat
S-a prezentat la consultatie cu stari depresive si deficit de concentrare. “Am divortat acum 3 luni de zile. De atunci, mi-am pierdut interesul pentru profesia mea si nu ma mai pot concentra asupra activitatilor zilnice. Ma gandesc continuu la fosta mea sotie si nu pot alunga din minte imaginea ei. Imi aduc aminte de zilele frumoase petrecute impreuna sau imi imaginez tot felul de scenarii legate de ea. Stiu ca despartirea este definitiva si ca trebuie sa merg inainte, dar nu ma pot rupe de trecut si mi-e imposibil sa ma gandesc la altceva.”
Dupa 5 luni de tratament cu remedii florale Bach (Honeysuckle, White Chestnut, Clematis si Walnut), starea emotionala a barbatului s-a imbunatatit evident: “Am reusit sa ma detasez de trecut si sa-mi reiau activitatea profesionala. Dorul intens si gandurile obsesive legate de fosta mea sotie au disparut. Am inceput sa frecventez locuri noi, sa-mi fac prieteni noi si sa ma concentrez pe ceea ce exista in prezent.”

Remedii florale Bach pentru lipsa de atentie si concentrare

Lipsa de atentie si concentrare poate fi generata de diverse cauze:

- ganduri nedorite si hiperactivitate mentala
- stari de reverie sau de somnolenta
- tendinta de a trai in trecut
- tristete profunda si atacuri de depresie
- oboseala excesiva (fizica si mentala)
- lentoare in gandire
- apatie si lipsa de motivatie interioara.

Ce remedii florale Bach sunt indicate in deficitul de atentie si concentrare?

Remediile florale Bach cresc capacitatea de concentrare si maresc interesul pentru circumstantele prezente, avand avantajul de a nu avea niciun fel de contraindicatii sau de efecte adverse. 

White Chestnut (Castan alb) este indicat atunci cand lipsa de concentrare se datoreaza gandurilor nedorite, care iti invadeaza mintea si iti distrag atentia. White Chestnut calmeaza mintea hiperactiva si te ajuta sa iti focusezi atentia asupra lucrurilor importante pentru tine.

Clematis (Curpen) este indicat atunci cand lipsa de concentrare se datoreaza starilor de somnolenta si tendintei de a visa cu ochii deschisi.
Clematis reduce starile de reverie si de somnolenta, te readuce cu picioarele pe pamant si creste interesul pentru viata reala.

Honeysuckle (Caprifoi) este indicat atunci cand lipsa de concentrare se datoreaza starilor de nostalgie si rememorarii perioadelor fericite din trecut.
Honeysuckle te ajuta sa te detasezi de trecut si sa-ti concetrezi atentia asupra persoanelor si situatiilor din prezent.  

Olive (Maslin) este indicat atunci cand lipsa de concentrare se datoreaza starilor de oboseala si extenuare (dupa un efort fizic sau intelectual intens, dupa o lipsa prelungita de somn sau dupa o perioada de stres emotional).
Olive te revitalizeaza, te ajuta sa-ti refaci rezervele de energie si sa-ti recapeti puterea de concentrare.

Mustard (Mustar) este indicat atunci cand lipsa de concentrare este generata de o tristete profunda, care apare brusc si te rupe complet de lumea inconjuratoare.
Mustard alunga tristetea, iti trezeste interesul pentru viata si te ajuta sa revii cu bucurie la activitatile zilnice.

Chestnut Bud (Castan salbatic) este indicat atunci cand lipsa de concentrare se asociaza cu dificultati de invatare si cu tendinta de a face aceleasi greseli in repetate randuri.
Chestnut Bud te ajuta sa inveti rapid din experientele prin care treci si sa nu mai repeti aceleasi greseli.

Wild Rose (Maces) este indicat atunci cand lipsa de concentrare se asociaza cu indiferenta, apatie si resemnare in fata situatiilor neplacute.
Wild Rose te ajuta sa-ti recapeti motivatia interioara si sa iti mobilizezi fortele pentru a face o schimbare benefica in viata ta.

Cum se administreaza remediile florale Bach?

Se prepara o sticluta de tratament cu un amestec de maxim 7 remedii florale si se administreaza cate 4 picaturi de 4 ori pe zi. Remediile se pun direct pe limba sau se dilueaza in putina apa. Daca remediile sunt luate in doza uzuala, sticluta de tratament se va goli in aproximativ 3 saptamani.

Cat timp este necesar sa faci tratamentul?

Durata tratamentului variaza in functie de severitatea simptomelor, de vechimea lor si de reactia de raspuns individuala, in problemele cronice fiind necesare cel putin 3 luni de administrare.


Consultatii si tratamente personalizate 

Deoarece cauzele si manifestarile unei tulburari emotionale difera de la o persoana la alta, scopul consultatiei este identificarea remediilor florale de care ai nevoie pentru depasirea starilor si simptomelor specifice cu care te confrunti. 

Pentru programari suna la 0724 056 978 (de luni pana vineri intre orele 10.00 – 16.00) sau scrie-mi pe adresa cristinacuza@remediiflorale-bach.ro

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Cu caldura,
Cristina Cuza
Bach Foundation Registered Practitioner

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00 - 20.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!