Raspunsuri la intrebari frecvente

 

Remediile florale pot fi administrate copiilor si femeilor insarcinate?

Remediile florale Bach sunt obtinute din plante pure, lipsite de orice fel de toxicitate. Nu au contraindicatii sau efecte adverse si pot fi administrate persoanelor de orice varsta, inclusiv copiilor si femeilor insarcinate.


Remediile florale Bach trateaza boli fizice?

Remediile florale Bach nu trateaza in mod direct bolile fizice. Ele se selecteaza pornind de la starea psiho-emotionala a persoanei si nu de la simptomele fizice de care sufera. 

Remediile florale pot duce la ameliorarea simptomatologiei prin diminuarea stresului emotional si echilibrarea trasaturilor de personalitate, care permit corpului sa isi gaseasca starea naturala de sanatate.
 

Alcoolul din remedii are un efect negativ asupra copiilor?

Intr-o sticluta de tratament, cantitatea de alcool este atat de mica, incat nu are niciun efect negativ. Remediile pot fi diluate in apa sau puse intr-un lichid fierbinte pentru evaporarea alcoolului. 
 

Poate o persoana cu alergii sa ia remedii florale?

Remediile florale nu produc reactii adverse, deoarece nu contin substante cu potential alergen. 


Pot consuma cafea, alcool si tutun  in timpul tratamentului cu remedii florale?

Consumul de cafea, alcool sau tutun nu influenteaza efectul remediilor florale.

S-a constatat ca terapia florala Bach ajuta la diminuarea consumului acestor substante si la schimbarea obiceiurilor nesanatoase.


Dupa cat timp apar primele efecte?

Intr-o situatie acuta, vei simti efectele benefice dupa 2 - 3 zile de tratament. In cazul unor probleme cronice, care au debutat in urma cu mai multi ani sau in copilarie, sunt necesare 2 - 3 saptamani de tratament pana la observarea unui efect pozitiv.


Cat timp trebuie sa iau remediile?

Durata tratamentului depinde de severitatea tulburarii emotionale si de reactia de raspuns individuala.

In cazul problemelor cronice, sunt necesare 3 - 6 - 9 luni de tratament. Cu cat un dezechilibru este mai vechi si mai sever, cu atat mai mult timp va dura tratarea lui. 
 

Cate remedii poate contine sticluta de tratament?

In sticluta de tratament se pot combina cel mult 7 remedii florale. 


Remediile florale pot sa creeze dependenta?

Remediile florale Bach nu creeaza dependenta, deoarece nu vei mai simti nevoia sa le iei atunci cand dezechilibrul emotional dispare. Ele favorizeaza cresterea increderii in sine si a autonomiei, calitati care conduc la diminuarea dependentelor de orice fel.


Este posibil sa iau alte medicamente in combinatie cu remediile florale?

Da. Nu este indicat sa incetezi tratamentul medicamentos pe care il urmezi, deoarece remediile florale Bach nu il influenteaza si nu sunt influentate de acesta. Ele produc o echilibrare la nivel emotional si nu interfereaza cu medicamentele farmaceutice. Tratamentele medicamentoase isi fac mai rapid efectul atunci cand sunt administrate impreuna cu remediile florale Bach. 


In ce conditii trebuie pastrate sticlutele cu remedii florale?

Sticlutele de tratament cu remedii florale pot fi pastrate la temperatura camerei, intr-un loc ferit de  caldura si de razele soarelui. Esentele florale Bach sunt stabile energetic, iar dispozitivele electronice precum televizoarele, computerele, frigiderele si automobilele nu le afecteaza eficienta.


Unde sunt produse remediile florale Bach originale?

Remediile florale Bach originale sunt produse la Centrul Edward Bach din Marea Britanie. Administratorii Centrului Bach produc tincturile-mama conform specificatiilor si locatiilor indicate de Dr. Bach. Pe eticheta remediilor florale originale se afla semnatura „Bach” si specificatia „Original flower remedies”. 

 

close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!