Va invitam sa veniti in magazinul nostru din Bucuresti, Piata Amzei 17, sector 1.

 

 

 

Aici, intr-o suprafata de peste 150 mp, puteti gasi peste 4.500 de produse atent selectionate astfel incat sa satisfaca cerintele si nevoile dumneavoastra pentru un stil de viata sanatos si natural. Pe rafturile noastre puteti gasi fructe si legume ecologice (sau altfel spus organice sau bio) proaspete (avem aprovizionare saptamanala), produse de bacanie, produse de curatenie si cosmetica naturale sau ecologice. Carnea ecologica necesita o precomanda iar livrarea se face saptamanal. La fel si pentru pestele ecologic.

 

 

   

Pentru cei care au nevoie de diete speciale exista o oferta bogata: produse fara gluten pentru cei care sufera de boala celiaca, produse fara zahar pentru diabetici, produse fara sare, produse fara lactoza, produse raw-vegane etc. Aceia dintre dumneavoastra, si in special copiii, care sufera de alergii alimentare vor gasi cu siguranta in magazinul nostru produse care sa le ofere un regim alimentar variat si sigur.
Chiar daca nu toate produsele comercializate sunt certificate ecologic ele sunt atent selectionate astfel incat cantitatea si numarul de aditivi alimentari sa fie cat mai mica iar produsul sa fie sigur pentru o alimentatie sanatoasa, cu un risc cat mai mic de declansare a unor alergii sau afectiuni.

 

 

Cei interesati de bucataria asiatica: chinezeasca, japoneza, thailandeza etc. pot gasi pe rafturile noastre produse originale cu ajutorul carora se pot realiza preparatele dorite cu aroma si savoarea autentica.

Pentru cei care doresc tratarea diverselor afectiuni pe cale naturala sau doar in scop de preventie exista o gama bogata de produse naturale (sau cum se mai spune: remedii naturiste): suplimente alimentare, tincturi si extracte, ceaiuri medicinale si remedii florale Bach originale.

 

Inca de la inceput, din anul 2006, dorinta noastra a fost sa punem la dispozitia dumneavoastra produsele dorite pentru a putea avea un stil de viata sanatos si natural. Pentru realizarea acestui deziderat suntem atenti permanent la dorintele concrete ale clientilor nostrii, la noutatile si tendintele aparute in piata internationala de profil astfel incat sa putem oferi permanent solutii si produse utile.
 

Va multumim si va asteptam!