Numele meu este Cristina Cuza si doresc sa te insotesc pe drumul tau catre dezvoltare, schimbare, vindecare si gasirea echilibrului interior.  

Rolul meu este de a te ajuta sa constientizezi si sa depasesti blocajele psiho-emotionale care iti afecteaza linistea interioara, sanatatea, relatiile si succesul, sa obtii o perspectiva noua asupra vietii, sa iei decizii si sa dezvolti comportamente adecvate propriilor tale dorinte, scopuri si nevoi. 

Fiecare dintre noi se poate simti lipsit de incredere, speriat, descurajat, confuz sau trist in anumite perioade ale vietii sale. Cel mai important lucru este să ştii ca nu esti singur şi că poţi obţine sprijin. 

Vei gasi în cabinetul meu un spatiu plin de respect si compasiune, în care să te simţi recunoscut, ascultat şi sprijinit pentru a-ţi atinge obiectivele.

Incă din adolescenţă am fost pasionata de complexitatea naturii umane si de efectele pe care gandurile si emotiile noastre le au asupra starii de sanatate. 

Formarile pe care le am in Terapie florala Bach, Psihoterapie si Medicina ma ajuta sa abordez procesul de vindecare dintr-o perspectiva holistica si să găsesc cele mai potrivite tehnici şi metode pentru bunăstarea ta psiho-emoţională.

Empatia, sensibilitatea la nevoile celor aflati in dificultate si dorinta de a ajuta cu intelepciune si responsabilitate sunt atuurile pe care ma bazez in profesia mea. 

Imi place sa interactionez cu oamenii, sa le ascult povestile de viata si sa-i ajut sa gaseasca perspective noi, resurse si solutii la problemele cu care se confrunta.

Terapia cu remedii florale Bach este o terapie holistica, naturala, noninvaziva, care aduce imbunatatiri vizibile şi de durata în vietile oamenilor, o terapie care corespunde viziunii mele despre vindecare si despre medicina viitorului.

Scoala medicala a viitorului nu va acorda atat de multa atentie leziunilor fizice existente si nici nu va administra medicamente doar de dragul ameliorarii simptomelor, ci isi va concentra eforturile pe readucerea armoniei dintre corp, minte si spirit.

Medicul viitorului il va ajuta pe pacient sa se cunoasca pe sine insusi, sa isi largeasca perspectiva mintii si sa dezvolte virtutile necesare pentru restabilirea armoniei intregii personalitati
.” Edward Bach


Acreditari si specializari:

  • Specialist in terapia cu remedii florale Bach, acreditat de Centrul Edward Bach din Marea Britanie (Bach Foundation Registered Practitioner and Trainer)
  • Psihoterapeut cu specializare in Analiza Tranzactionala, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania
  • Consilier pentru dezvoltare personala
  • Licentiata a Facultatii de Medicina Carol Davila, Bucuresti
  • Formator acreditat ANC.

Pentru programari si informatii, suna la 0724 056 978 (de luni pana vineri intre orele 10.00 - 20.00) sau completeaza formularul de mai jos si te voi contacta in cel mai scurt timp posibil:
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a sitului Remediiflorale-bach.ro
Trimite