Cuza Cristina

Ghid complet de terapie florala Bach

COMANDA cartea ACUM!

Bine ai venit pe site-ul meu!


Sunt un terapeut fascinat de resorturile comportamentul uman si de efectele pe care starile emotionale le au asupra sanatatii noastre. Scopul meu este sa te ajut sa depasesti perioadele dificile din viata ta si sa iti realizezi obiectivele, prin constientizarea si tratarea blocajelor psiho-emotionale care iti afecteaza sanatatea, linistea interioara, relatiile, cariera si succesul in viata.


Am absolvit Facultatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti in 1997, insa explicatiile stiintifice ale bolilor nu au raspuns tuturor asteptarilor mele. Intuitiv stiam ca boala este reflectarea in plan fizic a unui conflict psiho-emotional nerezolvat. Am renuntat la ideea de a practica medicina clasica si am inceput sa studiez terapiile complementare (fitoterapia, apiterapia, aromaterapia, gemoterapia, medicina ayurvedica, terapia florala Bach).  


In 2009 am decis sa ma specializez in Terapia cu remedii florale Bach, o terapie care raspundea viziunii mele despre vindecare si despre medicul viitorului. Dupa absolvirea cursurilor si sustinerea unei etape de verificare a cunostintelor, in anul 2012 am fost inclusa in Registrul International al Practicienilor intocmit de Fundatia Dr. Edward Bach din Marea Britanie. Inscrierea in acest registru impune respectarea standardelor profesionale necesare aplicarii principiilor sistemului de terapie creat de Dr. Edward Bach.


In paralel cu studierea terapiei florale Bach, am urmat in Franta atelierele Scolii de dezvoltare personala „Ecoute ton corps” (Asculta-ti corpul), cea mai mare scoala de dezvoltare personala francofona, cu sediul in Canada, condusa de renumita terapeuta si scriitoare Lise Bourbeau.


Pentru a-mi largi perspectiva asupra structurii si dezvoltarii personalitatii umane, intre anii 2014 - 2018 am urmat un stagiu de formare in Analiza Tranzactionala (AT). AT este o teorie explicativa a personalitatii si un sistem psihoterapeutic dedicat dezvoltarii si schimbarii personale.

Remediile florale Bach m-au ajutat sa-mi dezvolt curajul, intuitia, increderea si creativitatea, sa devin constienta de resurselele mele interioare si de ratiunea mea de a fi.


Specializari si cursuri:

- specialist acreditat in Terapia cu remedii florale Bach, inscris in Registrul International al Practicienilor intocmit de Fundatia Dr. Edward Bach din Marea Britanie (BFRP) din anul 2012
- licentiata a Facultatii de Medicina Carol Davila din Bucuresti
- cursuri de formare in Analiza Tranzactionala
- curs acreditat de Consilier pentru dezvoltare personala
- cursuri de fitoterapie, apiterapie si aromaterapie organizate de Centrul de perfectionare in domeniul sanitar, Bucuresti
- curs de formator acreditat ANC.


Daca ai nevoie de serviciile mele, te rog sa ma contactezi la numarul de telefon 0724 056 978 sau sa completezi formularul de mai jos:

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a sitului Remediiflorale-bach.ro
Trimite
 

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00 - 20.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!