Program cursuri


Curs de Terapie florala Bach
pentru echilibrare si vindecare emotionala

23 - 24 februarie 2019, Bucuresti
25 - 26 mai 2019, Bucuresti

In cele doua zile de curs, vei invata cum sa folosesti remediile florale Bach pentru a te elibera de gandurile si emotiile negative, care iti afecteaza sanatatea, echilibrul interior, relatiile, cariera si succesul in viata.
Dr. Edward Bach a descoperit un sistem de tratament simplu si natural, pe care oricine poate invata sa-l utilizeze pentru a-si recastiga echilibrul psiho-emotional si starea de sanatate. 

Pentru detalii si inscrieri, apasa aici. 
 


Workshop practic de Terapie florala Bach

13 - 14 aprilie 2019, Bucuresti

Acest workshop se adreseasa celor care doresc sa castige o intelegere mai profunda a remediilor florale Bach, sa-si consolideze cunostintele dobandite la Cursul de Terapie florala Bach si sa dobandeasca mai multa incredere in folosirea acestei terapii.
Cursul include numeroase exercitii individuale si de grup, aplicatii practice si studii de caz, utile pentru identificarea remediilor florale necesare in diferite dezechilibre emotionale.

Pentru detalii si inscrieri, apasa aici
 


Cauzele emotionale ale bolilor

18 -19 mai 2019, Bucuresti

La acest curs vei invata metode simple si eficiente de constientizare si tratare a emotiilor si atitudinilor mentale generatoare de boala, pe care le poti utiliza in completarea tratamentelor medicale pentru a favoriza procesul de vindecare sau pentru a preveni aparitia bolilor. 
Cursul se adreseaza celor care doresc sa-si imbunatateasca starea de sanatate prin constientizarea cauzelor psiho-emotionale care au generat afectiunile de care sufera si sa invete cum pot sa previna si sa trateze cu metode naturale bolile cauzate de stres, socuri si conflicte emotionale. 

Pentru detalii si inscrieri, apasa aici. 
 

Pentru inscrieri, completeaza formularul de mai jos (specifica numele si data cursului) si vei fi contactat ulterior pentru datele privind plata si locatia exacta:

 
Trimite

Te astept cu drag la cursuri,

Cristina Cuza

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00 - 20.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!