Curs de Terapie florala Bach
pentru echilibrare si vindecare emotionala

10 - 11 noiembrie 2018, Bucuresti
 

In cele doua zile de curs, vei invata cum sa folosesti remediile florale Bach pentru a te elibera de gandurile si emotiile negative, care iti afecteaza sanatatea, echilibrul interior, relatiile, cariera si succesul in viata.

Dr. Edward Bach a descoperit un sistem de tratament simplu si natural, pe care oricine poate invata sa-l utilizeze pentru a-si recastiga echilibrul psiho-emotional si starea de sanatate. 

Cursul de Terapie florala Bach este un curs de autovindecare si se adreseaza oricarei persoane, indiferent de pregatirea profesionala, care doreste sa se ajute pe sine si pe cei apropiati cu remedii florale Bach. 

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, apasa aici. 
 


Workshop practic de Terapie florala Bach

8 - 9 decembrie 2018, Bucuresti


Acest workshop se adreseasa celor care doresc sa castige o intelegere mai profunda a remediilor florale Bach, sa-si consolideze cunostintele dobandite la Cursul de Terapie florala Bach si sa dobandeasca mai multa incredere in folosirea acestei terapii.

Cursul include numeroase exercitii individuale si de grup, aplicatii practice si studii de caz, utile pentru identificarea remediilor florale necesare in situatii de viata dificile (divort, doliu, stres profesional cronic, boala etc.) sau in diferite dezechilibre emotionale (tulburari de anxietate, ingrijorare excesiva si insomnie, complexe de inferioritate si stima de sine scazuta, dependenta afectiva, deficit de concentrare, oboseala cronica, iritabilitate crescuta si accese de furie, lipsa de bucurie si de motivatie interioara etc.).

De asemea, acest workshop ofera informatii si indrumari celor care doresc sa practice terapia florala Bach intr-un cadru profesional, in asociere cu alte metode terapeutice.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, apasa aici

 


 

Te astept cu drag la cursuri,

Cristina Cuza

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00-16.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!