Cuza Cristina

Ghid complet de terapie florala Bach

COMANDA cartea ACUM!

 

Cum se selecteaza remediile florale Bach

Sistemul de tratament cu remedii florale Bach este usor de utilizat. Oricine poate selecta remediile fara o consiliere profesionala. Iata ce trebuie sa faci.

Porneste de la sentimentele tale curente

Pune-ti intrebarea: „Cum ma simt in acest moment?”

Daca esti foarte ingrijorat pentru fiul tau, ai nevoie de Red Chestnut.

Daca esti nehotarat si iti este greu sa faci o alegere, ai nevoie de Scleranthus.

Daca eforturile tale nu au dat rezultatele asteptate si te simti descurajat, ai nevoie de Gentian.

Daca ai avut o zi de munca grea si te simti obosit, ai nevoie de Olive.

Daca te simti singur si cauti cu disperare compania cuiva, ai nevoie de Heather. 

Citeste descrierea remediilor sau lista de verificare rapida si selecteaza-le pe cele care corespund cel mai bine starilor tale emotionale actuale.

Porneste de la o problema fizica

Daca ai o problema fizica intreaba-te: „Cum ma simt cu problema fizica pe care o am?”

Sa presupunem ca suferi de artrita. Nu exista un remediu Bach pentru artrita, deoarece artrita este o boala fizica, iar remediile Bach sunt indicate pentru starile emotionale care genereaza boala si care pot diferi de la o persoana la alta. Deci, uita de problema fizica si intreaba-te: „Cum ma simt cu aceasta boala?” Te simti neputincios, furios, disperat, resemnat, vinovat? Te gandesti mereu la problema ta? Ti-e teama ca boala ta se va agrava?

Citeste descrierea remediilor sau lista de verificare rapida si afla care dintre ele corespund cel mai bine starilor emotionale asociate cu boala de care suferi.

Daca ai nevoie de ajutor la nivelul corpului fizic, este indicat sa consulti un medic calificat care sa-ti recomande un tratament adecvat. Terapia florala Bach este o terapie complementara, care poate fi folosita in combinatie cu orice alta forma de tratament.

Daca sunt luate atunci cand un dezechilibru emotional apare, remediile Bach previn aparitia bolii fizice. Daca boala s-a instalat in corpul fizic, remediile florale Bach te ajuta sa-si recastigi echilibrul emotional si, astfel, favorizeaza o vindecare rapida, profunda si de lunga durata.

Porneste de la trasaturile tale de personalitate

Esti o persoana tematoare, timida, tacuta si retrasa? Ti-e frica de oamenii necunoscuti sau de situatiile noi?  Asta inseamna ca ai nevoie de Mimulus.

Esti o persoana amabila, linistita si dornica sa-i ajute pe ceilalti? Adesea te suprasoliciti, deoarece ai dificultatea de a spune „nu” cerintelor celor din jur? Centaury este remediul potrivit pentru tine.

Nu ai suficienta incredere in propriile tale decizii si mereu ii intrebi pe ceilalti: "Tu ce ai face in locul meu?" Inseamna ca ai nevoie de Cerato.

Citeste descrierea remediilor sau lista de verificare rapida si identifica remediile florale care corespund trasaturilor tale de personalitate.

Ingusteaza alegerea

Poti selecta maxim sapte remedii florale diferite. Nu te ingrijora daca nu faci o alegere buna. Daca selectezi un remediu de care nu ai nevoie, el nu va avea niciun efect nociv asupra ta.

Experienta a aratat ca prea multe remedii luate in acelasi timp duc la diminuarea efectului. Renunta la remediile care au legatura cu emotiile traite in trecut si la cele a caror descriere nu se potriveste foarte bine cu starile tale actuale.Trateaza doar ceea ce simti in prezent si, astfel, nu vei risca sa selectezi remedii neadecvate.

Ajutor si consiliere

Daca ai nevoie de ajutor pentru a incepe terapia sau daca vrei o opinie din exterior, poti apela la consultatiile mele. In calitate de specialist in terapia cu remedii florale Bach (Bach Foundation Registered Practitioner), te pot ajuta sa selectezi remediile potrivite pentru tine.

 

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00 - 20.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!