Cum actioneaza remediile florale Bach
 

Fiintele umane au tendinta de a-si organiza experientele sub forma de tipare.

Dr. Bach a identificat 38 de stari sau tipare psiho-emotionale. Acestea sunt seturi consistente de ganduri, emotii si comportamente cu scop de supravietuire si adaptare, care atunci cand sunt dezechilibrate limiteaza accesul la optiuni sanatoare si cauzeaza diverse boli si suferinte omenesti.

Terapia florala Bach este o terapie vibrationala, care actioneaza cu precadere la nivelul centrilor cerebrali de reglare si control emotional aflati in hipotalamus si sistemul limbic.

Fiecare tipar psiho-emotional are o anumita frecventa vibrationala. Remediile florale sunt preparate din “plante pure, de ordin superior, cu vibratii inalte”, pe care Dr. Bach le numea “indivizii fericiti din lumea plantelor”.

Fiecare remediu floral creste vibratia tiparului psiho-emotional corespunzator, ducand la functionarea acestuia intr-un mod sanatos si echilibrat.

Cresterea vibratiei tiparelor florale conduce la aparitia unor noi perspective si modalitati de reactie la evenimentele exterioare, favorizand crearea unor noi retele neuronale in creier. Vechile cai neuronale (care corespund vechilor modalitati de gandire, simtire si comportament) sunt inlocuite cu altele noi, mai adecvate nevoilor si circumstantelor actuale.

De exemplu, remediul Mimulus neutralizeaza vibratiile joase ale fricii, creste vibratia tiparului floral si permite astfel manifestarea curajului, una din cele 38 de calitati ale fiintei umane.

O persoana cu un tipar Mimulus echilibrat este o persoana precauta, care evalueaza in mod realist pericolele din mediul exterior si are curajul de a-si asuma riscuri si a  trece la actiune pentru a-si implini dorintele si nevoile.
 
Remediile florale nu conduc la disparitia emotiilor, ci la manifestarea lor intr-un mod echilibrat, adecvat situatiei si nevoilor noastre de baza (siguranta, apartenenta, recunoastere, dezvoltare si autonomie).
 

Programeaza-te la o consultatie!


Telefon: 0724 056 978

Completeaza formularul de mai jos si iti voi raspunde in cel mai spurt timp posibil:
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a sitului Remediiflorale-bach.ro
Trimite
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!