Cum se administreaza remediile florale Bach

Pentru administrarea de scurta durata a remediilor, se pun cate 2 picaturi din fiecare remediu selectionat intr-un pahar cu apa si se bea apa cu inghitituri mici, pana la ameliorarea sau disparitia simptomelor.

Administrarea de lunga durata a remediilor florale Bach necesita prepararea unei sticlute de tratament cu un amestec de maxim 7 remedii florale.

Cum se prepara o sticluta de tratament?

1. Intr-o sticluta curata de 30 ml cu pipeta se adauga cate 2 picaturi din fiecare remediu floral selectionat.

2. Se umple sticluta cu apa minerala plata.

3. Optional, se adauga o lingurita de alcool, de preferinta brandy, care ajuta la pastrarea in bune conditii a apei din sticluta. Sticluta de tratament cu alcool se va pastra intr-un loc ferit de caldura si de lumina soarelui. Daca nu se adauga alcool, sticluta de tratament trebuie pastrata la frigider.

Cu ajutorul pipetei, se administreaza cate 4 picaturi de 4 ori pe zi: prima doza la trezire, ultima inainte de culcare si celelalte doua in timpul zilei, la intervale aproximativ egale (de exemplu, la orele 08.00, 13.00, 18.00 si 22.00). 

Pune picaturile direct pe limba. Fii atent sa nu atingi cu pipeta limba sau dintii, caci apa din sticluta de tratament se poate contamina cu flora bacteriana din cavitatea ta bucala.

De asemenea, poti sa pui picaturile intr-un pahar cu putina apa si apoi sa bei apa din pahar.

Cat timp se administreaza remediile?

Continutul unei sticlute de tratament de 30 ml iti va ajunge aproximativ 3 saptamani, perioada dupa care va trebui sa prepari sau sa comanzi un nou amestec.

Efectele tratamentului incep sa apara dupa 2-3 saptamani de administrare neintrerupta, insa pentru tratarea problemelor cronice sau a dezechilibrelor profunde ale personalitatii tale sunt necesare cel putin 3 - 6 luni de tratament.

Remediile florale Bach nu produc dependenta. Daca problema a disparut si simti ca nu mai ai nevoie sa iei remediile, poti intrerupe oricand administrarea.
 

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00-16.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!