Centrul Bach

 

Primii administratori ai Centrului Bach au fost Nora Weeks si Victor Bullen, prieteni si colaboratori devodati ai Dr. Bach, care i-au continuat munca si i-au popularizat descoperirile. Responsabilitatile acestora au fost apoi preluate de John Ramsell si Nickie Murray. Nickie a decis sa se retraga la mijlocul anilor '80 si John a rugat-o pe fiica sa Judy Howard sa se alature echipei.

John Ramsell, Judy Howard si Stefan Ball sunt actualii administratori ai Centrului Bach. Impreuna cu echipa lor, ei continua sa prepare toate tincturile-mama si sa ofere consiliere gratuita tuturor persoanelor care le cer ajutorul. Vizitatori din toata lumea vin in localitatea Sotwell pentru a vedea casa dr. Bach si gradina sa cu plante.

Centrul Bach a ramas o organizatie complet independenta, care are ca unic scop continuarea, protectia si promovarea descoperirilor si dorintelor Dr. Bach.

Remediile florale Bach originale sunt produse prin metoda soarelui si metoda fierberii sub atenta supraveghere a administratorilor Centrului Bach. Acestia garanteaza efectul remediilor prin prepararea acestora conform descrierilor si indicatiilor lasate de Dr. Bach. 

Pe eticheta remediilor florale Bach originale se afla semnatura Dr. Bach si specificatia "Original flower remedies". 


Centrul Dr. Edward Bach
Mount Vernon, Bakers Lane, Sotwell
Oxon, OX10 OPZ, England
Tel:01491 834678
Fax: 01491 825022
Email: centre@bachcentre.com
Website:  https://www.bachcentre.com/new/en/

Cuza Cristina

Ghid complet de terapie florala Bach

COMANDA cartea ACUM!

 

close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!