„Pentru cei care accepta cu greutate dificultatile din viata lor, plangandu-se sau avand resentimente, deoarece ei judeca viata in functie de succesul pe care aceasta il aduce. Ei simt ca nu au meritat o incercare atat de mare si ca ceea ce li s-a intamplat a fost nedrept. Prin urmare, ei devin amarati si adesea manifesta mai putin interes fata de acele aspecte ale vietii de care inainte se bucurau.”   Edward Bach  

Iti plangi de mila si acuzi viata ca a fost nedreapta cu tine. Crezi ca ai fost tratat/a incorect si ca nu meriti sa treci prin incercari atat de grele. Adesea, ai un comportament acuzator si dezvolti resentimente fata de o persoana pe care o consideri responsabila de nefericirea ta.

Rareori esti multumit/a de ceea ce viata iti ofera, deoarece mereu te plangi de ceea ce iti lipseste. Ai sentimente de amaraciune si nu intelegi de ce altii au mai mult noroc in viata decat tine.

Willow diminueaza tendinta de a te victimiza si sentimentele de amaraciune, te ajuta sa apreciezi lucrurile frumoase din viata ta, sa iti asumi responsabilitatea pentru lipsurile cu care te confrunti si sa gasesti solutii pentru a le remedia. 


Inapoi la lista de Remedii Florale Bach

close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!