„Pentru cei care accepta cu greutate dificultatile si nenorocirile din viata lor, plangandu-se sau avand resentimente, deoarece ei judeca viata in functie de succesul pe care aceasta il aduce. Ei simt ca nu au meritat o incercare atat de mare, ca ceea ce li s-a intamplat a fost nedrept si prin urmare ei devin amarati. Adesea manifesta mai putin interes si sunt mai putini activi in acele aspecte ale vietii de care inainte se bucurau.”         Edward Bach  

Cand ceva nedorit ti se intampla, iti plangi de mila si acuzi viata ca a fost nedreapta cu tine. Crezi ca ai fost tratat incorect, ca esti o victima a sortii si ca nu meriti sa treci prin incercari atat de grele. Adesea devii foarte acuzator si dezvolti resentimente fata de o persoana pe care o consideri responsabila de nefericirea ta. Nu esti niciodata multumit de ceea ce viata iti ofera, esti plin de amaraciune si nu intelegi de ce altii au mai mult noroc in viata decat tine.  

Willow inlatura sentimentul de amaraciune, te ajuta sa apreciezi lucrurile bune din viata ta, sa devii constient de rolul pe care il ai in crearea dificultatilor cu care te confrunti si sa gasesti solutii pentru a le remedia. 

Inapoi la lista de Remedii Florale Bach

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00-16.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!