„Pentru cei carora le place sa fie singuri, fie ca sunt sanatosi, fie ca sunt bolnavi. Sunt oameni foarte tacuti, care umbla fara zgomot, vorbesc putin si cu blandete. Sunt foarte independenti, capabili si increzatori in sine. Nu se lasa aproape deloc influentati de opiniile celorlalti. Sunt distanti, nu se amesteca in treburile altora si merg pe propriul lor drum. Adesea sunt inteligenti si talentati. Pacea si calmul lor sunt o binecuvantare pentru cei din jur.”   Edward Bach

Esti tacut, distant si ai tendinta de a te izola de lumea inconjuratoare. Preferi sa traiesti singur, deoarece nu tolerezi niciun amestec in viata ta. Iti este dificil sa comunici si sa stabilesti relatii intime cu cei din jur, deoarece ai sentimentul ca nu apartii niciunui grup. Te retragi dintr-o relatie atunci cand simti ca celalalt incearca sa iti limiteze libertatea sau sa te abata din drumul tau.

Water Violet te ajuta sa te apropii de oameni, sa comunici cu ei si sa le impartasesti cu bucurie gandurile, sentimentele si experientele tale. 

Inapoi la lista de Remedii Florale Bach

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00-16.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!