„Crab Apple este un remediu de curatare. Este indicat celor care se simt de parca ar avea in ei ceva care nu este tocmai curat. Adesea este vorba despre ceva in aparenta de mica importanta ; altii au o boala pe care o ignora si care este mai grava in comparatie cu singurul lucru asupra caruia se concentreaza. In ambele cazuri, cei vizati sunt nerabdatori sa se elibereze de acel lucru care este atat de mare in mintile lor si care li se pare atat de important incat trebuie vindecat. Se descurajeaza daca tratamentul esueaza. Fiind un curatator, acest remediu purifica ranile daca pacientul are motive sa creada ca in el a patruns vreo otrava care trebuie eliminata.”        Edward Bach

Simti o nevoie exagerata de ordine si curatenie. Un defect minor iti capteaza intreaga atentie si nu poti sa faci altceva pana cand nu restabilesti ordinea perfecta. Te simti disperat atunci cand eforturile tale de a elimina micile nereguli sau imperfectiuni esueaza. Adesea, simti nevoia compulsiva de a te curata prin spalari frecvente, cure de detoxifiere sau tehnici de purificare.

Crab Apple inlatura sentimentul de murdarie si preocuparea excesiva pentru detalii, te ajuta sa percepi masura corecta a unui lucru in planul de ansamblu si sa-ti stabilesti in mod adecvat prioritatile. 

Inapoi la lista de Remedii Florale Bach

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00-16.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!