Consultatii si tratamente personalizate

Programeaza-te acum!

1. Elemente definitorii
Urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator: orice persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda si care este utilizator inregistrat al sitului www.remediiflorale-bach.ro.
Vanzator: Ki-life Natural SRL, cu sediul in str Mendeleev 21-25, Bucuresti, sector 1, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/621/2006, CUI RO18294693, Capital Social 10.000 lei, cont RO78 INGB 0000 9999 0759 2279, banca ING Bank.
Produse si Servicii - orice produs si serviciu mentionat in comanda care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa achite contravaloarea acestora.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

2. Documente contractuale
Site-ul www.remediiflorale-bach.ro, denumit in continuare Remedii Florale Bach, este proprietatea Ki-life Natural SRL, cu sediul in str Mendeleev 21-25, Bucuresti, sector 1, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/621/2006, CUI RO18294693.
Utilizarea site-ului Remedii Florale Bach de catre Cumparator, respectiv inregistrarea unei comenzi electronice, implica acceptarea de catre acesta a termenilor si conditiilor de mai jos, precum si a acceptarii utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca mod de comunicare scrisa la distanta.
Confirmarea Comenzii de catre Vanzator implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator (nu este necesara confirmarea primirii din partea Cumparatorului). Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator iar termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina ("Termeni si conditii") stau la baza acestuia.
Recomandam citirea cu atentie a paginii "Termeni si conditii".
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare prealabila, ultima versiune putand fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".
Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor si modalitatilor de contact furnizate in sectiunea "Contact".

3. Dreptul de proprietate intelectuala
Intregul continut al sitului Remedii Florale Bach - imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc - este proprietatea Ki-life Natural srl si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Ki-life Natural srl a oricarui element prezentat mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Remedii Florale Bach garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Ki-life Natural SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
In cazul in care prin continutul sau site-ul Remedii Florale Bach incalca drepturi de proprietate intelectuala ne cerem scuze si va rugam sa ne contactati la adresa: office@ki-life.ro pentru remedierea situatiei.

4. Produsele si serviciile oferite de Ki-life Natural srl pe http://remediiflorale-bach.ro
Produsele comercializate prin intermediul Remedii Florale Bach sunt noi, in ambalajul original al producatorului, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala conform legislatiei in vigoare. Calitatea produselor este garantata de catre producatori si/sau furnizorii acestora. Gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptata de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii.
Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Remedii Florale Bach isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a unui furnizor de produs.
Remedii Florale Bach isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau cu clientii care au comenzi livrate refuzate, din motive neintemeiate.
Preturile prezentate sunt in lei (RON), includ TVA si nu includ costurile de livrare si de ramburs. Pretul primit in momentul confirmarii ferme a comenzii prin email sau telefonic, va fi acelasi cu pretul de achizitie tiparit pe factura.
In ciuda eforturilor noastre pot exista produse afisate pe site cu pret gresit, stabilit in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Ki-life Natural SRL.
Nu exista valoarea minima necesara pentru lansarea unei comenzi.
Vanzatorul nu ofera nici o garantie, nici implicit, nici in mod expres, in ceea ce priveste, dar fara limitare la, informatiile prezentate pentru produsele oferite spre vanzare precum si pentru potrivirea produselor pentru un anumit scop. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc.
Achizitionarea si folosirea suplimentelor alimentare nu exclude consultul medical de specialitate.
Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (ambalaj, culoare, caracteristici, ingrediente, accesorii, aspect, etc.). Continutul Remedii Florale Bach (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor. Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site-ul Remedii Florale Bach. Cu toate ca Vanzatorul face eforturi pentru a actualiza informatia prezentata este posibil ca aceasta sa nu fie corespunzatoare ultimei variante de produs existente. Daca constatati unele inadvertente, va rugam sa ne anuntati pe adresa infoprodus@ki-life.ro si vom actualiza informatia in cel mai scurt timp posibil.

Declaratie de conformitate: produsele comercializate sunt sigure pentru consumul uman, fara ingrediente daunatoare sau radioactive, si respecta standardele de calitate si sanatate valabile in UE si Romania, precum si standardele de agricultura ecologica in vigoare. Toate produsele sunt manufacturate folosind tehnologii si respectand standardele valabile in UE si in Romania.

Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
KI-LIFE NATURAL SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Responsabilitatea defectiunilor si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele livrate sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de
KI-LIFE NATURAL SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de KI-LIFE NATURAL SRL de la acest client.
In conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsele livrate corespund documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului.
Raspunderea
KI-LIFE NATURAL SRL pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 24 de luni de la livrarea produselor, data mentionata in factura fiscala care insoteste produsele.
Garantia de conformitate se aplica numai Consumatorilor definiti in Legea nr. 449/2003: "Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale".


5. Plata comenzii
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul Remedii Florale Bach conform acestor "Termeni si conditii" se poate efectua la momentul livrarii produselor (ramburs), in avans prin OP sau mandat postal sau prin card bancar la curierul intern (numai pentru Bucuresti). In cazul platilor in avans livrarea se va efectua numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului. Dovada platii trebuie trimisa la Ki-life pe fax: 021.307.94.40 sau la email: office@ki-life.ro

6. Livrarea comenzii
Remedii Florale Bach isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea telefonica a comenzi inainte de onorarea acesteia.
Costurile de punere la dispozitie sunt urmatoarele: Livrarea produselor comandate se va face doar in Romania, prin curier intern sau extern (Fan Courier sau Bookurier), de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, in termen de maxim 48 de ore in Bucuresti si 2 - 4 zile in restul localitatilor din Romania. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicata de client.

Costurile de punere la dispozitie sunt urmatoarele:
 
Bucuresti: 15 lei  
Alte localitati din Romania: 20 lei   
- GRATUIT pentru o valoare a comenzii mai mare de 250 RON (TVA inclus).
 
Nu exista nici o taxa per km suplimentara. Toate taxele de transport contin TVA.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Ki-life Natural SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Ki-life Natural SRL de la acest client.

7. Transferul proprietatii
Transferul proprietatii asupra Produselor si Serviciilor se realizeaza in momentul livrarii (presupune semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului) si a achitarii contravalorii Comenzii - daca este cazul. In cazul livrarii prin curier acesta nu este autorizat sa permita deschiderea coletului inainte de semnarea de primire si de achitarea contravalorii Comenzii (daca este cazul).

8. Dreptul de retragere
Conform OUG 34/2014 si, cu excepţia cazurilor prevazute la art. 3, aliniatul 3 punctul i), art. 16, aliniatul d) si e) din OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

- de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

sau

- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de mai jos; folosirea lui nu este insa obligatorie.

Model formular de retragere:
–Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale Vanzatorului]:
– Va informez/Va informam (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra (*) din contractul referitor la vânzarea urmatoarelor produse:
– Comandate la data (*) / primite la data (*)
– Numele consumatorului (consumatorilor)
– Adresa consumatorului (consumatorilor)
– Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hârtie)
– Data ( )
(*A se elimina menţiunea inutila, dupa caz).

Prezentul formular de retragere se trimite pe email la office@ki-life.ro sau pe fax la 021.307.94.40, completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru (click aici pentru descarcare) formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dv., mai putin costurile livrarii (va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele impreuna cu copia facturii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor..

Produsele cumparate de pe Remedii Florale Bach pot fi refuzate doar daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ cu comanda initiata de Cumparator.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Ki-life Natural SRL fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Ki-life Natural SRL de la acest Cumparator.

9. Promotii si concursuri
Ki-life Natural SRL stabileste regulamentele pentru promotiile si concursurile pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor Cumparatorilor numai prin intermediul Remedii Florale Bach. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site si care sunt inregistrate de catre Vanzator in perioada de timp specificata in regulament in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Deoarece nu putem garanta disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie aceasta se poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

10. Comentariile utilizatorilor pe Remedii Florale Bach

Utilizatorii sitului Remedii Florale Bach pot face comentarii la adresa produselor oferite spre vanzare, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila (comentariile trebuie sa nu aiba continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care incalca dreptul de proprietate intelectuala sau viata privata a altor persoane, sa nu contina contine virusi sau orice alta forma de spam).

Ki-life Natural SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va fi putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. In cazul in care utilizatorul trimite alte informatii decat cele legate strict de procesul de achizitionare a produselor de pe site, se considera ca utilizatorul confera Ki-life Natural SRL dreptul gratuit, neexclusiv, nelimitat, irevocabil si retransmisibil de a folosi, adapta, modifica, reproduce, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloace media aceasta informatie.

11. Limitari de responsabilitate
Site-ul Remedii Florale Bach este gazduit de serverele unei terte firme. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand, dar nelimitandu-se la, modificari ale site-ului, ale setarilor sau ale scripturilor. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita utilizarii anumitor browsere pentru vizitarea Remedii Florale Bach. Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Remedii Florale Bach si nu poate fi facut responsabil de orice tip de relatie/tranzactie/colaborare/etc. care se stabileste intre Dvs. si acestea. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
Informatiile prezentate pe site sunt pentru uz personal si pot fi reproduse prin tiparire doar in acest scop. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau incorporate intr-un alt document sau material fara permisiunea scrisa a autorilor lor.
Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informatiei prezentate pe site, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc.

12. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul Remedii Florale Bach a Cumparatorilor este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Prin inregistrarea ca utilizator al Remedii Florale Bach se considera acceptata cererea de primire de comunicari comerciale la adresa de email furnizata la inregistrare. Va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului ca si folosirea site-ului (conditii prevazute de prezentul document). In cazul in care nu s-a modificat nici structura, nici continutul mesajelor primite de catre abonat acestea pot fi retransmise si altor persoane, pe raspunderea lor. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Remedii Florale Bach mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
Daca exista orice fel de motive pentru a crede ca un abonat nu respecta prevederile prezentului document atunci Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acestuia la newsletter.

13. Politica de confidentialitate
Prin acceptarea "Termenilor si conditiilor" prezente, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei Ki-life Natural SRL (furnizarea CNP-ului nu este obligatorie), precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii Ki-life Natural SRL, pentru tratarea comenzilor on-line, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la de la Ki-life Natural SRL, atat prin mijloace tiparite cat si prin mijloace electronice (email). Ki-life Natural SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania Ki-life Natural SRL in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, notificarea prelucrarii acestor date fiind inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17812/2010 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Ki-life Natural se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct si companiilor de curierat. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Conform Legii 677/2001 Cumparatorul are urmatoarele DREPTURI:

1. Dreptul la informare.
2. Dreptul de acces la date; dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
3. Dreptul de interventie asupra datelor; de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001.
4. Dreptul de opozitie; dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
6. Dreptul de a se adresa justitiei.

In vederea exercitarii drepturilor prevazute la alin. 2, 3 si 4 persoana vizata va inainta catre Ki-life Natural SRL prin posta la adresa Str Mendeleev 21-25, sect 1, 010362, Bucuresti sau la email office@ki-life.ro o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului cu privire la modalitatea de comunicare.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru pierderile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Remedii Florale Bach in scopul precizat in prezentul document.
Datorita faptului ca datele cu caracter personal stocate de sistemul Remedii Florale Bach sunt transmise pe cale electronica, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

14. Politica de utilizare a Cookie-urilor

Atunci cand vizitati situl nostru Remedii Florale Bach se pot seta module cookie in browserul dvs. web. Un modul cookie este o cantitate redusa de informatii stocata pe un computer in scopul de a identifica browserul in timpul interactiunii de pe site-urile web. Modulele cookie pot fi folosite pentru a stoca elemente cum ar fi identificatorii sau preferintele utilizatorului. Un site web poate seta un modul cookie in browser daca preferintele browser-ului permit acest lucru. Un browser permite unui site web sa acceseze numai modulele cookie setate de acesta, nu si pe cele setate de alte site-uri web.

Remedii Florale Bach poate folosi modulele cookie in mai multe scopuri, inclusiv pentru:
- A va accesa informatiile atunci cand va autentificati pentru a va putea furniza un continut personalizat.
- A pastra informatii atat in forme identificabile, cat si anonime.
- A sustine masurile de securitate, cum ar fi cererea de re-autentificare dupa scurgerea unui anumit interval de timp.

15. Coduri de conduita

Remedii Florale Bach respecta prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.
Remedii Florale Bach este un operator ecologic certificat de catre Austria Bio Garantie in conformitate cu Regulamentul (CE) Nr. 834/2007 si Regulile de Implementare. De asemenea, Remedii Florale Bach respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro.

16. Dispozitii finale
Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii cauzate de produsele si serviciile comercializate pe Remedii Florale Bach si care nu sunt deja tratate de nici un articol din prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Cumparator. Pentru orice problema care nu a fost rezolvata prin email sau cu persoana care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dl. Vlad Cuza, vlad@ki-life.ro sau telefonic la numarul 0786.083.680.
In cazul in care acest lucru nu este posibil litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente din Bucuresti.
Fiind de acord cu aceasta forma a "Termenilor si conditiilor" de utilizate a sitului Remedii Florale Bach Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator fata de orice Cumparator este valoarea sumei incasate de catre Vanzator de la acesta.

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00-16.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!