Cuza Cristina

Ghid complet de terapie florala Bach

COMANDA cartea ACUM!

Bine ai venit pe site-ul meu!

Sunt un terapeut fascinat de resorturile comportamentul uman si de efectele pe care tiparele de gandire si starile emotionale le au asupra sanatatii noastre.

Scopul meu este sa te ajut sa depasesti perioadele dificile din viata ta, sa constientizezi blocajele emotionale care te impiedica sa fii fericit si sa te invat cum sa te vindeci singur.

Am absolvit Facultatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti in 1997, insa explicatiile stiintifice ale bolilor nu au raspuns tuturor asteptarilor mele. Intuitiv stiam ca in spatele bolii se afla ceva mai profund. Am renuntat la ideea de a practica medicina clasica si am inceput sa studiez terapiile complementare: fitoterapia, apiterapia, aromaterapia si medicina ayurvedica.

In 2009 am decis sa ma specializez in terapia cu remedii florale Bach, o terapie care raspundea viziunii mele despre vindecare si despre medicul viitorului. Dupa absolvirea cursurilor si sustinerea unei etape de verificare a cunostintelor, in anul 2012 am fost inclusa in Registrul International al Practicienilor intocmit de Fundatia Dr. Edward Bach din Marea Britanie. Inscrierea in acest registru impune respectarea standardelor profesionale necesare aplicarii principiilor sistemului de terapie creat de Dr. Edward Bach.

In paralel cu studierea terapiei florale Bach, am urmat in Franta atelierele Scolii de dezvoltare personala „Ecoute ton corps” (Asculta-ti corpul), cea mai mare scoala de dezvoltare personala francofona, cu sediul in Canada, condusa de renumita terapeuta si scriitoare Lise Bourbeau.

In prezent urmez un stagiu de pregatire ca psihoterapeut in Analiza Tranzactionala (AT). AT este o teorie explicativa a personalitatii si un sistem psihoterapeutic dedicat dezvoltarii si schimbarii personale.

Remediile florale Bach m-au ajutat sa-mi dezvolt curajul, intuitia, creativitatea si compasiunea, sa devin constienta de fortele mele si de ratiunea mea de a fi.

Specializari si cursuri:

- specialist in terapia cu remedii florale Bach, inscris in Registrul International al Practicienilor intocmit de Fundatia Dr. Edward Bach din Marea Britanie (BFRP)
- curs de fitoterapie, apiterapie si aromaterapie organizat de Centrul de perfectionare in domeniul sanitar, Bucuresti
- curs de medicina ayurvedica organizat de Centrul de perfectionare in domeniul sanitar, Bucuresti
- licentiata a Facultatii de Medicina Carol Davila, Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutorul meu, nu ezita sa ma contactezi!

 

PROGRAMARI SAU INFORMATII SUPLIMENTARE De luni pana vineri intre orele 10.00-16.00

0724.056.978 cristinacuza@remediiflorale-bach.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!